De 6 deelnemers aan het Glazen Huis

Rini neemt zitting in het “Gastels Glazen Huis”
Mede eigenaar van Sweere verzekeringen, hypotheken en vastgoed, Rini Rockx zal één van de 6 Gastelse ondernemers zijn die zitting zal nemen in het Gastels Glazen huis, welke op 7-8 en 9 juni in Oud Gastel geplaatst zal worden

De 48 jarige vennoot van Sweere is zeker geen onbekende in de Gastelse gemeenschap. Hij is namelijk bij zowat alle Gastelse evenementen van groot tot klein betrokken. De leefbaarheid in Oud Gastel heeft Rini Rockx namelijk hoog in het vaandel staan.

De fanatieke wielrenner en mede organisator van de Gastelse wielerronde heeft ontzettend veel zin om plaats te nemen in het glazen huis. Rockx is zelf opgegroeid met het Gastelse zwembad en hecht een enorme waarde aan het langdurig voortbestaan van het zwembad, en wil zich daarom ook inzetten voor dit Gastelse project.

Ik zal daarom ook mijn uiterste best doen mensen te mobiliseren deel te nemen aan dit fantastische project om het een groot succes te maken en minimaal ons streefbedrag op te halen.

 

Diana Broos is de tweede ondernemer in het Glazen Huis in Oud Gastel

Diana zal als enige vrouw toetreden in het Gastelse Glazen Huis. Toch wel met enige trots kijkt Diana uit naar het project, dat ik als enige vrouw in het huis zit tussen 5 collega mannelijke ondernemers.

Diana Broos die in het dagelijks leven ondernemer is van de plaatselijke C1000 supermarkt steunt de Glazen Huis actie voor de volle 100%. Zij vind het langdurig voortbestaan van het zwembad een belangrijk issue voor een dorp als Oud Gastel.

Zelf heeft zij er vroeger heel wat uurtjes doorgebracht met haar broers toen haar ouders Theo en Miep Broos al druk waren met het uitbaten van hun supermarkt aan de Dorpstraat. Wat zou het toch een gemis zijn voor Oud Gastel als we geen zwembad meer zouden hebben.

Ook Diana Broos zegt zich volledig in te zullen zetten om het fantastische bedrag van €50.000 te kunnen realiseren. Zelf ben ik ook vrij actief bij allerlei verenigingen en ga er derhalve vanuit dat al mijn vrienden en bekenden alles uit de kast zullen trekken om een bijdrage te kunnen leveren aan dit geweldige project.

Ik maak daarom alvast maar gebruik van deze gelegenheid om via deze krant heel de gemeenschap te mobiliseren om na te denken hoe je met je eigen vereniging, straat of club een bijdrage kunt leveren om ons op weg te helpen ons streef bedrag te realiseren.

 

Jan Vermunt van Ben Kouters Bouwmarkt gaat ook in het “Gastels Glazen Huis”

Ook Jan Vermunt sluit zich aan bij het clubje fanatieke Gastelse ondernemers door het Glazen Huis te betreden. Ik hoefde niet eens na denken om mee te doen verteld Vermunt welke in het dagelijks leven eigenaar is van Ben Kouters Bouwmarkt in Oud Gastel.

Dit soort geweldige acties kun je toch niet naast je neer leggen. Ik ben zelf geboren en getogen in Oud Gastel en weet daarom precies hoe belangrijk deze accommodatie is voor ons dorp en zelfs ver daar buiten.

10 jaar geleden nam Jan Vermunt de bouwmarkt aan de Roosendaalsebaan over van de bekende Gastelaar Ben Kouters. Welke net als Bert Kempenaars helaas enkele jaren geleden is overleden.
Van Ben leerde ik in die tijd al het grote belang om plaatselijke accommodaties met hart en ziel te steunen. Van ver buiten Oud Gastel komen mijn klanten momenteel en vaak hoor ik de complimenten over ons geweldige buiten zwembad. Ook ik zal er alles aan doen om samen met mijn collega's binnen 48 uur een zo groot mogelijk bedrag in te zamelen.

 

Eric Kempenaars ook voor 48 uur in het “Gastels Glazen Huis”
Als je de naam Kempenaars leest dan weet u misschien al genoeg. Als het om het belang van de leefbaarheid in het dorp gaat zijn zij er al meer dan 60 jaar bij.

Te beginnen bij opa Kempenaars die meer dan 60 jaar geleden het recycling bedrijf starten en midden in de gemeenschap stond. De vader van Eric “Bert” is in de wijde omgeving bekend.

Ons pa sponsorde werkelijk alles wat maar mogelijk was. Helaas is Bert enkele jaren geleden overleden en traden de broers Eric en Michel in de voetsporen van hun vader en opa. Helaas laat de tijd het niet meer toe om zo gek te doen als ons pa dat deed , maar waar wij een steentje bij kunnen dragen zullen de gebroeders Kempenaars het zeker niet na laten.

Ik was daarom ook gelijk enthousiast toen ik gevraagd werd om deel te nemen aan dit geweldige project. Ik ben zelf vader van een dochter van 5 en een zoontje van 1, ik hoop van harte dat zij net zo veel plezier op het zwembad mogen beleven als ik en mijn broer dat hebben gedaan.

Eric Kempenaars zegt er alles aan te doen om het te doneren bedrag op €50.000 uit te kunnen laten komen. Ik heb al een paar geweldige ideeën in gedachte om dit waar te kunnen maken , maar daar leest u binnenkort vast meer over.

 

“Sfeer zitten” noemt Ronnie Lazaroms zijn deelname aan het Glazen Huis
Alles waar Ronnie Lazaroms mee bezig is heeft een link met “Sfeer” verteld de jongste deelnemer aan het Gastels Glazen huis. De uitbater van het “Gastels Sfeer” heeft een sfeervlot, sfeertent en bouwt momenteel hard aan een sfeerzaal.

Daarom zeg ik ook dat ik “ga sfeer zitten” tegen iedereen die het maar horen wil. 48 uur alleen sapjes drinken en elke 6 uur maximaal 2 uur slapen zal niet bevorderlijk zijn voor de sfeer, maar ik zal er alles aan doen om met geweldige acties de sfeer er in te houden. 

Ik zal mijn uiterste best doen om €50.000 op te halen voor het zwembad. Het moet te doen zijn denkt Ronnie, als we de inwoners van Oud Gastel mee krijgen en enthousiast maken moet het lukken. Als ik even vlug reken komt het neer op iets van €7,- per inwoner en dan hebben we het bedrag bij elkaar. 

Ook ik heb al wat ludieke acties op mijn netvlies zitten om dat bedrag bij elkaar te krijgen.
Ik weet zeker dat ik met mijn collega`s het voor elkaar krijg om met behulp van ons eigen netwerk een aanzienlijk bedrag bij elkaar te krijgen.

Ik reken daarom op de steun van alle dorps genoten, om van deze actie een groot succes te maken!

 

Remco van den Heuvel ook in het “Gastels Glazen Huis”

Ook Remco van den Heuvel van `t Veerhuis zal zijn intrede nemen in het Glazen Huis op vrijdag 7 juni. Van den Heuvel ook zeker geen onbekende in het Gastelse zal het team van de ondernemers komen versterken.

Van den Heuvel weet als geen ander hoe belangrijk het zwembad in het Gastelse is voor de inwoners. Medio mei stoppen de meeste verenigingen in ons dorp met hun wekelijkse activiteiten en competities, het is daarom een prima tijd- en sport verdrijf in dorp en een prima aanvulling op mijn onderneming.

Een geweldige stichting als Zwembad Blankershove bestaat bijna helemaal uit vrijwilligers verteld van den Heuvel die moet natuurlijk altijd blijven bestaan. Het zou eeuwig zonde zijn dat om welke rede dan ook hun levenswerk op zou houden te bestaan. Menig ouder en kind brengen meerdere bezoeken per jaar aan ons prachtige zwembad en vele generaties zijn er mee opgegroeid. 

Dit moeten wij als ondernemers beschermen binnen onze gemeenschap meent van den Heuvel. Ik zal er daarom alles aan doen in het weekend in juni dit tot een succes verhaal te brengen.
Ik kan u al verklappen dat ik via mijn netwerk al wat landelijk bekende artiesten heb weten te strikken welke geheel belangeloos op bezoek komen in het Gastels Glazen Huis.

We gaan ervoor …zijn de woorden van Remco.